06/72-511-745 vevoszolgalat@hmd.hu

Hátterünk

 

A megfelelő, biztonságos hátteret nagyrészt a Mirbest csoport biztosítja.

A csoportosulás célja, hogy a kialakult, kiélezett piaci helyzetben a tagok szervezetten és biztonságosan jussanak hozzá a szükséges árualapokhoz, biztosítva a megbízható beszállítói forrást és minőségi alapanyagokat.

Folyamatosan szélesedő szortimenttel országos lefedettséget biztosítunk partnereinknek. Kínálatunkban országszerte megtalálhatók a mirelit áruk, friss halak, friss húsok, prémium marha termékek, tejtermékek, töltelékáruk, szárazáru és non-food termékek egyaránt.

A Mirbest beszerzési társulás minden tagcégének fontos az állandó minőségi árualap nyújtása a partnereik részére, ezért a csoport közös erővel létrehozott 3 saját márkás termékcsaládot.

Kukta Gasztronómiai Termékek márkanév mára egyet jelent a folyamatos minőséggel és a rendkívül széles választékkal. Kiváló ár-érték arányú, igényes megjelenésű és praktikus kiszerelésű fagyasztott zöldségek, – gyümölcsök és – félkész termékek.

Kedvenc Ízek húskészítményeket forgalmazó termékcsaládunk, amely a piacon elérhető legjobb ár-érték aránnyal törekszik vevőink igényeinek a kielégítésére.

Bovita balatonboglári alapítású termékcsalád. Kínálatában a kis kiszerelésű fagyasztott gyümölcsök, zöldségek mellett néhány egyéb kedvelt ételalap is megtalálható úgy, mint a galuska, nudli, derelyék.

2022-ben a Helit Kft. a MIRBEST Csoport részeként csatlakozott az európai lefedettségű European Catering Distributors csoporthoz. 

Röviden az ECD-ről:

1991-ben alapult, Európában működő “foodservice”, azaz professzionális élelmiszer- nagykereskedelmi cégcsoport. Jelenleg 16 ország nagykereskedő cégei alkotják a csoportot,és ami külön elismerés számukra, hogy -mivel országonként egy cég lehet jelen a társulásban- egész Magyarországon a Mirbest Kft. és tagvállalatai fogják képviselni.